Uitgebreide informatie over Appartement Sonnenalp Mountainview in Wildschonau. Appartement voor 8 personen in Wildschonau Uitgebreide informatie over Appartement Sonnenalp Mountainview in Wildschonau. Appartement voor 8 personen in Wildschonau
Appartement Wildschonau

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Wildschonau

Sonnenalp Mountainview Wildschonau

Appartement in Wildschonau

Op loopafstand van het gezellige Niederau (Wildschonau) en slechts 300 meter van de piste bevindt zich appartementencomplex Sonnenalp waar je vakantiewoning op de begaande grond is gelegen. De vakantiewoning is in 2015 geheel gerenoveerd en aangepast aan de moderne wensen. Zo heb je de beschikking over een gezellige woonkamer met zit en eethoek, moderne open keuken, 3 slaapkamers 2 badkamers en een eigen infra rood sauna. Daarnaast loop je vanuit de woonkamer zo het prachtige prive terras op en kun je gebruik maken van je eigen tuin welke op het zuiden is gericht en uitzicht biedt op de prachtige bergen en in de winter op de skipistes. Niederau maakt onderdeel uit van het Ski Juwel skigebied met 145 km aan pistes en 47 liften. In de zomer ontvangt u kosteloos de Wildschonau card waarmee u gebruik kunt maken van o.a. het zwembad, tennisbanen, maar ook van de liften. Al met al een ideaal adres voor een geslaagde wintersport of zomer vakantie!

  • € 529,50
  • 4-sterren Appartement
  • 8 personen
Sonnenalp Mountainview, Appartement voor 8 personen in Wildschonau


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Wildschonau

Anonyme Appartments Wildschonau

Anonyme Appartments Wildschonau
vanaf 162,03 EURO
Bekijk appartement

Starchenthof

Starchenthof
vanaf 529,45 EURO
Bekijk Appartement

Gabi

Gabi
vanaf 806,67 EURO
Bekijk Appartement

Sonnenalp Mountainview

Sonnenalp Mountainview
vanaf 529,50 EURO
Bekijk Appartement


Accomodatie in Wildschonau

Wildschonau is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.