Skigebied Wildschonau. Informatie over het skigebied Wildschonau, Informatie over alle pistes en liften. Compleet met plattegrond / pisteplan. En tips over de leukste afdalingen en restaurants. Skigebied Wildschonau. Informatie over het skigebied Wildschonau, Informatie over alle pistes en liften. Compleet met plattegrond / pisteplan. En tips over de leukste afdalingen en restaurants.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Wildschonau 26 km aantal cabineliften in skigebiet Wildschonau 8
aantal rode afdalingen in skigebied Wildschonau 54 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Wildschonau 7
aantal zwarte afdalingen in skigebied Wildschonau 13 km aantal sleepliften in skigebiet Wildschonau 31
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN

Wildschonau Hotel
Hotel
Wildschonau Pension
Pension
Wildschonau Appartement
Appartement

Skigebied Wildschonau

Het skigebied Wildschonau heeft sinds 2012 de naam SkiJuwel gekregen. Het 110 kilometer grote skigebied is dan ook zeker een diamant waard.

Het gebied ligt precies tussen de bekende skiregio's Skiwelt en het Zillertal en is bij het grote publiek nog onbekend. Hierdoor zijn er relatief weinig wachtttijden in het skigebied Wildschonau. Zelfs in de schoolvakanties.

Dorpen bij skigebied Wildschonau

De volgende dorpen maken onderdeel uit van deze skiregio. Let er wel op dat niet alle dorpen in het skigebied beschikken over een dalafdaling of een liftverbinding. Als je graag een wintersportbestemming zoekt met zowel een skilift als een dalafdaling, dan kun je het beste naar Niederau, Auffach, Alpbach, Reith im Alpbach, Inneralpbach gaan.Pisteplan Wildschonau

Hieronder staat een overzicht van het skigebied. plattegrond van skigebied WildschonauBooking.com

Accomodatie in Wildschonau

Wildschonau is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.