De actuele sneeuwhoogte in Wildschonau. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Wildschonau. De actuele sneeuwhoogte in Wildschonau. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Wildschonau.

Sneeuwhoogte Wildschonau

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Wildschonau weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Wildschonau. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Wildschonau

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Wildschonau en de historische sneeuwhoogte in Wildschonau actuele en historische sneeuwhoogte Wildschonau
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Wildschonau op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Wildschonau in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Wildschonau van vorig jaar weer.
Sneeuwhoogte en temperatuur in Wildschonau

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Wildschonau

Verwachte sneeuwval in Wildschonau

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.

Booking.com

Accomodatie in Wildschonau

Wildschonau is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.