Uitgebreide informatie over Appartement Starchenthof in Wildschonau. Appartement voor 4 personen in Wildschonau Uitgebreide informatie over Appartement Starchenthof in Wildschonau. Appartement voor 4 personen in Wildschonau
Appartement Wildschonau

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Wildschonau

Starchenthof Wildschonau

Appartement in Wildschonau

Heerlijk appartement direct in het centrum van het gezellige dorpje Oberau. Vanaf hier bereikt u te voet alle faciliteiten zoals een zwembad, tennisbanen, restaurants, winkels en een skischool. Uw comfortabele appartement is gelegen op de 1e of 2e etage. U beschikt over een gezellige woonkamer met een kitchenette en balkon, een aparte slaapkamer en een aparte badkamer. Voor een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de sauna of van een heerlijk ontbijt. In de winter nodigt de Schatzberg u uit voor een hoop sneeuwplezier! De Alpen veranderen namelijk in de winter in een prachtig skiparadijs. Voor de beginnende als voor de ervaren skier biedt het skigebied genoeg mogelijkheden. Paardensleetochten, rodelbanen en veel apres-ski garanderen u een ontspannen vakantie! In de zomer kunt u dit heerlijke gebied te voet leren kennen, wat een ware belevenis is. De Wildschonau biedt 50 km aan wandelroutes. U zult de mooie plekjes van dit gebied hierbij tegenkomen. Verder biedt Wildschonau het eerste Nordic Walking park.

  • € 540,74
  • -sterren Appartement
  • 4 personen
Starchenthof, Appartement voor 4 personen in Wildschonau


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Wildschonau

Berghuette

Berghuette
vanaf 351,46 EURO
Bekijk Appartement

Chalet

Chalet
vanaf 892,82 EURO
Bekijk Appartement

Doll

Doll
vanaf 331,15 EURO
Bekijk Appartement

Gabi

Gabi
vanaf 771,25 EURO
Bekijk Appartement

Schatzberg

Schatzberg
vanaf 617,45 EURO
Bekijk Appartement


Accomodatie in Wildschonau

Wildschonau is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.