Uitgebreide informatie over Appartement Gabi in Wildschonau. Appartement voor 6 personen in Wildschonau Uitgebreide informatie over Appartement Gabi in Wildschonau. Appartement voor 6 personen in Wildschonau
Appartement Wildschonau

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Wildschonau

Gabi Wildschonau

Appartement in Wildschonau

Op een heerlijke, zonnige plek in het gemoedelijke dorpje Niederau bevinden zich deze luxe appartementen. Het appartementenhuis is traditioneel gebouwd met veel hout zoals dit in Tirol gebruikelijk is. U heeft een prachtig uitzicht over de bergwereld van de Wildschonau. Aan alle luxe en comfort is gedacht. Zo beschikt u over een moderne keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur, is er internet aanwezig en beschikt u over twee badkamers. U kunt gebruik maken van uw eigen infraroodsauna in uw woning. De ligging in het dorp is ideaal; de skilift, skipiste, skibus, langlaufloipe, restaurants en winkels zijn allemaal op loopafstand te bereiken. U kunt uw auto dus de gehele vakantie laten staan! Indien u wenst en naar betaling kan u gebruik maken van broodjesservice. De wintersporters kunnen hun schoenen voorverwarmen en stallen in de gemeenschappelijke skiberging. Al met al een ideaal adres voor een geslaagde vakantie!

  • € 771,25
  • -sterren Appartement
  • 6 personen
Gabi, Appartement voor 6 personen in Wildschonau


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Wildschonau

Berghuette

Berghuette
vanaf 351,46 EURO
Bekijk Appartement

Chalet

Chalet
vanaf 892,82 EURO
Bekijk Appartement

Doll

Doll
vanaf 331,15 EURO
Bekijk Appartement

Gabi

Gabi
vanaf 771,25 EURO
Bekijk Appartement

Schatzberg

Schatzberg
vanaf 617,45 EURO
Bekijk Appartement


Accomodatie in Wildschonau

Wildschonau is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.