Skiverhuur Alpbach handige informatie voor het huren van ski's in Alpbach + laagste PRIJS garantie. Skiverhuur Alpbach handige informatie voor het huren van ski's in Alpbach + laagste PRIJS garantie.
Ski's huren in Alpbach met tot 60% korting

Skiverhuur Alpbach - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Alpbach waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Alpbach - Sport Conny's

  Sport Conny's

  skiverhuur in Alpbach
  Inneralpbach 553 (Poglbahn Talstation / valley station) ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Alpbach - Sport Conny's

  Sport Conny's

  skiverhuur in Alpbach
  Alpbach 184b (Dorf / town) ...lees verder

  Meer informatie
Ski's huren Alpbach

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Alpbach. In Alpbach zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Alpbach kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Skiverhuur Alpbach

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Alpbach. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Wat kost de skiverhuur Alpbach

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Alpbach.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Alpbach krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Alpbach - tips

De medewerkers van de skiverhuur Alpbach kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Alpbach.

Lekker winkelen in de skiverhuur Alpbach.

De winkel waar je ski's kunt huren in Alpbach is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Ski's huren Alpbach in Nederland al reserveren.

Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting, Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is. Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren. Bekijk gewoon hun websites.