Skischool Alpbach alle informatie over skiles in Alpbach op een pagina. Prijzen, lestijden en speciale online aanbiedingen Skischool Alpbach alle informatie over skiles in Alpbach op een pagina. Prijzen, lestijden en speciale online aanbiedingen

Skischool Alpbach

Ben je op zoek naar een skischool in Alpbach? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Alpbach een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Alpbach vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Alpbach. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Alpbach zelf boekt.

Skischool Alpbach - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Alpbach. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
  • skischool Alpbach - Ski- und Snowboardschule Alpbach-Inneralpbach

    Ski- und Snowboardschule Alpbach-Inneralpbach

    skischool in Alpbach
    ...lees verder

    Meer informatie


Lestijden van de skischool in Alpbach

Voor skilessen voor kinderen en volwassenen ben je op de juiste plek bij skischool Alpbach. De tijden van de skilessen zijn doorgaans van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Als je kinderen in Alpbach op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skijuf of -meeste meelunchen.

De lestijden van orive skilessen bepaal je natuurlijk gewoon in overleg met de skischool.

De hier genoemde tijden van de skilessen van skischool Alpbach zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De slaomwedstrijd is natuurlijk het hoogtepunt.

De slalomwedstrijd aan het einde van de skiweek is voor de meeste kids het hoogtepunt van de skivakantie. Niet alleen kunnen ze aan hun ouders laten zien hoe goed ze hebben leren skien. Ze kunnen ook nog een medaille of zelfs een bokaal winnen. SuperSpannend!Snowboardles Alpbach

Wil je leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook in Alpbach. Je kunt kiezen voor groepsles snowboard of voor prive les snowboard. Hou er rekening mee dat de snowboardlessen maar een halve dag zijn. Zeker beginners zijn daarna te moe om nog verder boarden.

Snowboardles voor beginners kan vanaf drie dagen. Daarna ben je in staat om zelf een blauwe piste af te dalen. Snowboardlessen voor kinderen is mogelijk vanaf dat ze ongeveer 8 jaar oud zijn.

Let op! Als je kinderen op snowboardles willen, is er niet standaard de mogelijkheid om met de skileraar met te gaan lunchen.

Skiles Alpbach online reserveren bij de skischool Alpbach

Wil je graag je skilessen vooraf online reserveren en zo tijd en geld besparen? Kijk dan snel op de website van AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Alpbach op een rij gezet en bieden bovendien mooie kortingen op het boeken van skilessen!

Tips van de skischool Alpbach

Waar moet je rekening mee houden als je op skiles gaat? Hieronder een paar praktische tips.

Bescherm je tegen zon en sneeuw
Op de piste schijnt de zon nog feller dan in de zomer in Nederland en Belgie. De intensiteit van de zon door de sneeuw versterkt en je moet daarom je huid en ogen extra goed beschermen. Niet voor niets worden wintersporters tijdens hun skivakantie erg bruin. Smeer je gezicht en nek daarom goed in voordat je de piste op gaat. En minstens net zo belangrijk: draag een goede skizonnebril of een skibril categorie4.

Skiles in Nederland of in het Nederlands
De skischool Alpbach heeft relatief veel Nederlandse skileraren in dienst. Heel handig, want van skiles in je eigen taal leer je net wat meer dan in het Oostenrijks

Na de les nog skien met je kinderen? Doe het niet!
Na de les nog skien met je kinderen? Doe het vooral niet!. Na een hele dag op de pistes van Alpbach zijn de meeste kinderen erg moe. Wil je toch graag nog een afdaling maken? Overleg daneven met de skijuf of meester, die weten vaak precies wat jouw kind wel en niet aankan.