Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alphof in Alpbach. Appartement voor  personen in Alpbach Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alphof in Alpbach. Appartement voor personen in Alpbach
Hotel Alpbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Alpbach

Hotel Alphof Alpbach

Hotel in Alpbach

  • mooi gelegen in het dorpje Alpbach, het "mooiste dorp" van Oostenrijk
  • vernieuwd wellnesscentrum met diverse sauna's en overdekt zwembad
  • panoramisch uitzicht

Het mooie en rustig gelegen viersterren Hotel Alphof is een lot uit de loterij als je van wintersport en wellness houdt! Het wellnesscentrum is de ideale plek om weer op adem te komen en op te laden voor de volgende actieve dag in de sneeuw. Het hotel ligt aan de rand van het historische dorpje Alpbach, dat met zijn schilderachtige houten huizen is uitgeroepen tot het mooiste dorp van Oostenrijk.

Het vernieuwde wellnesscentrum met overdekt zwembad en saunagedeelte vormt een oase van rust. Je kunt er ook massages boeken of sessies in het schoonheidssalon. Om je dorst te lessen kun je terecht bij de sappenbar in de wellness.

In het restaurant staat iedere ochtend een ontbijtbuffet met biohoek klaar. Na het skien kun je de beginnende trek al stillen met een apres-skisnack. 's Avonds is er een viergangenkeuzediner met saladebuffet en worden er regelmatig specialiteitenavonden georganiseerd.

De gratis gastenkaart Alpbachtal Seeland Card biedt leuke extra's, zoals gratis gebruik van de regiale bussen, gratis toegang tot het waterpretpark WAVE Worgeler Wasserwelt, fakkeltochten of begeleide langlauftochten.

Stapel kinderkorting op gratis nachten of vroegboekkorting (tot 1/11/2019)!


Accommodatiecode: 08343

  • € 752,00
  • -sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel AlpbachAccomodatie in Wildschonau

Alpbach is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.