Uitgebreide informatie over Hotel Haus Andreas & Rossstall in Alpbach. Appartement voor  personen in Alpbach Uitgebreide informatie over Hotel Haus Andreas & Rossstall in Alpbach. Appartement voor personen in Alpbach
Hotel Alpbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Alpbach

Haus Andreas & Rossstall Alpbach

Hotel in Alpbach

Het door een familie gerunde 3-sterren hotel Andreas met het bijgebouw Rossstall ligt in het hartje van Alpbach, op slechts ca. 50 m van de dichtstbijzijnde skibushalte. De Alpbachse bergliften liggen op ca. 2 km en een oefenlift bereikt u al na ongeveer 70 m. Indien er voldoende sneeuw ligt is de toegang tot de loipe in ongeveer 3 km van de accommodatie mogelijk (Inneralpbach).

De accommodatie bestaat uit het hoofdgebouw Andreas en het iets kleinere bijgebouw Rossstall, die ca. 30 m bij elkaar vandaan liggen. U kunt in beide gebouwen worden ondergebracht. Tot de faciliteiten behoren receptie, Wi-Fi, eetzaal, verblijfsruimte met sat-tv, bar en een ski- en schoenruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn aanwezig (volgens beschikbaarheid).

  • € 759,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Alpbach

Hotel Alphof

Hotel Alphof
vanaf 752,00 EURO
Bekijk Hotel


Accomodatie in Wildschonau

Alpbach is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Onderstaande tool hellpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.