Uitgebreide informatie over Appartement Schatzberg in Wildschonau. Appartement voor 8 personen in Wildschonau Uitgebreide informatie over Appartement Schatzberg in Wildschonau. Appartement voor 8 personen in Wildschonau
Appartement Wildschonau

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Wildschonau

Schatzberg Wildschonau

Appartement in Wildschonau

Dit modern ingerichte huis is van vele gemakken voorzien. In dit huis zult u zich meteen thuis voelen, vanwege de sfeervolle ambiance. Om lekker te ontspannen kunt u gebruik maken van het ligbad, wat zich in de grote badkamer bevindt. Ook van knusse winteravonden kunt u genieten met een heerlijke fondue, welke aanwezig is in het huis.

"Amlstadl" is gelegen in Oberau aan het begin van de "Zauberwinkelsweg" waar u kunt genieten van de rust en het uitzicht op de bergen en de andere dorpen van de "Wildschonau". Het huis is op een van de zonnigste plekken gelegen met winkels en restaurants binnen handbereik.

In de winter nodigt de "Schatzberg" u uit voor een hoop sneeuwplezier. De Alpen veranderen namelijk in de winter in een prachtig skiparadijs. Voor de beginnende als voor de ervaren skier biedt het skigebied genoeg mogelijkheden. Paardensleetochten, rodelbanen en veel apres-ski garanderen u een ontspannen vakantie.

In de zomer kunt u dit heerlijke gebied te voet leren kennen, wat een ware belevenis is. De Wildschonau biedt 50 km aan wandelroutes. U zult de mooie plekjes van dit gebied hierbij tegenkomen. Verder biedt Wildschonau het eerste Nordic Walking park.

  • € 624,00
  • 4-sterren Appartement
  • 8 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Wildschonau

Bergblick (WIL110)

Bergblick (WIL110)
vanaf 560,00 EURO
Bekijk Appartement

Chalet

Chalet
vanaf 913,00 EURO
Bekijk Appartement

Schatzberg

Schatzberg
vanaf 624,00 EURO
Bekijk Appartement

Zuhaus Lehen

Zuhaus Lehen
vanaf 406,00 EURO
Bekijk Appartement

Wildschonau Edelweiss

Wildschonau Edelweiss
vanaf 320,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Accomodatie in Wildschonau

Wildschonau is als wintersportbestemming enorm in opkomst. Wij raden u daarom aan om tijdig te starten met het zoeken van een geschikt appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel de juyiste accomodatie te vinden. Het werkt eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.